Uranienborg_skole íþróttahús niður í jörðina

18/11/2019 : Flerbrukshall for grunnskole byggd to etasjer ned i bakken

Tidligere i år tok studenter og ansatte Uranienborg skole i Oslo, Norge, en ny flerbrukshall i bruk. Det toetasjes huset ligger helt underjordisk og når omtrent 13,5 m under overflaten.

les mer...
Hjúkrunarheimili Eftirlit

25/7/2019 : Formell åpning av nye Solvang sykehjem

I juli ble nytt Solvang sykehjem i Hafnarfjordur formelt åpnet. Dette er en bygning på fire etasjer, samt en kjeller som vil huse 60 boarealer, samt en gymsal. Den totale størrelsen på bygningen er ca 4500 m2. De første innbyggerne forventes å flytte i begynnelsen av august.

les mer...
Lýsingarhönnun Óðinstorg

17/7/2019 : Gjennopplive Odinstorg

I sommer har det blitt utført fullt restaureringsarbeid for Odinstorg og omegn. Etter gjennomføringen vil denne populære område i Þingholtunum har blitt forvandlet, endret fra parkering i offentlige område. Verkís håndterer lysdesign, elektrisk design, blågrønne overvannsløsninger og snøsmelting.

les mer...
Þórdís ráðherra klippir á borða

20/6/2019 : Vielse av varmepumpstation i Vestmannaøyene

Vielsen af varmepumpstation i Vestmannaøyene foregikk sist i mai. Verkis var rådgiver og hadde ansvar for forstudie og sluttdesign. Stationen produserer rundt 93 % årlig energi for sentralvarme på Vestmanøyene.

les mer...
Badeteknisk 2019

14/3/2019 : Svømmebasseng konferanse i Norge

I går, onsdag 13. mars begynte Badeteknisk-konferansen i Hamar i Norge. 

les mer...
Flöskuskeytið fannst í Noregi

2/1/2019 : Flaskeposten på stranden i Fuglenesbukta

Første nyttårsdag gikk Arnt Eirik Hansen, bosatt i Berlevåg, en tur med hundene sine og nådde flaskeposten på stranden i Fuglenesbukta, som ligger nær byen Berlevåg.

les mer...