Bodø sundhöll

10/3/2021 : Verkís designs Bodø svømmehall i Norge

Verkís arbeider for å fullføre design og lage anbudsdokumenter for Bodø svømmehall i Norge. Det er 4.200 m2 svømmehall i to etasjer, en utvidelse av dagens svømmehall i Bodø kommune kalt Norlandsbadet. Prosjektet er ute på anbud nå i mars og planlegges å starte bygningen i april. 

les mer...
Uranienborg_skole íþróttahús niður í jörðina

18/11/2019 : Flerbrukshall for grunnskole byggd to etasjer ned i bakken

Tidligere i år tok studenter og ansatte Uranienborg skole i Oslo, Norge, en ny flerbrukshall i bruk. Det toetasjes huset ligger helt underjordisk og når omtrent 13,5 m under overflaten.

les mer...
Hjúkrunarheimili Eftirlit

25/7/2019 : Formell åpning av nye Solvang sykehjem

I juli ble nytt Solvang sykehjem i Hafnarfjordur formelt åpnet. Dette er en bygning på fire etasjer, samt en kjeller som vil huse 60 boarealer, samt en gymsal. Den totale størrelsen på bygningen er ca 4500 m2. De første innbyggerne forventes å flytte i begynnelsen av august.

les mer...
Lýsingarhönnun Óðinstorg

17/7/2019 : Gjennopplive Odinstorg

I sommer har det blitt utført fullt restaureringsarbeid for Odinstorg og omegn. Etter gjennomføringen vil denne populære område i Þingholtunum har blitt forvandlet, endret fra parkering i offentlige område. Verkís håndterer lysdesign, elektrisk design, blågrønne overvannsløsninger og snøsmelting.

les mer...